APA ENZIMATICA, CU ROINITA SI PAPADIE

June 30, 2016 | CATEGORIA Bauturi

apa enzimatica, cu roinita si papadie

O reteta simpla de imbogatire a apei cu enzimele miraculoase ale papadiei si ale roinitei cat si cu aroma amaruie si cea de lamaita, o desfatare pentru clipe insetate.

INGREDIENTE:

–       500 ml apa de izvor

–       4 frunze de papadie

–       2 flori de papadie

–       2 ramurele cu frunze de roinita

 

PREPARARE:

Se spala bine florile si frunzele de papadie, precum si ramurelele cu frunze de roinita. Se strivesc usor intre degete, pentru a infuza mai repede, apoi se plaseaza in apa.

Frunze de roinita, flori si Frunze de papadie, la infuzat, in apa de izvor, pentru apa enzimatica

Se lasa la temperatura camerei minim 12 ore, apoi se poate consuma. Daca faceti o cantitate mai mare se poate pastra la firgider.

apa enzimatica, cu roinita si papadie

 

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *